Meidän seurakunta

Kuinka moni meistä sanoo reippaasti ääneen, että on mukana seurakunnan toiminnassa? Tai että ei pääse paikalle johonkin tilaisuuteen, kun osallistuu samaan aikaan vaikkapa Pappilan Puikkoihin tai kirkkoneuvoston kokoukseen? Kuntosalin, urheiluseuran tai jonkin järjestön jäsenyyttä tuomme useinkin julki, mutta seurakunnan jäsenyyttä harvemmin. Tähän hiljaisuuteen haluamme tuoda muutosta ja käynnistämme siksi kampanjan, joka kestää 22.3.-4.4. välisen ajan. 

#oonkanssrkoos

Rohkaisemme seurakuntalaisia ottamaan valokuvia teemalla "kotiseurakuntani" ja julkaisemaan niitä somessa 22.3.-4.4. välisenä aikana. Kuvaan tulee liittää tunniste #oonkanssrkoos ja mielellään vaikkapa #punkalaitumenseurakunta. Kuvien julkaiseiden kesken arvotaan kahden hengen lahjakortti paikalliseen kahvila Myötätuuleen. 

Koko Kylän Karuselli

Mainio tilaisuus kuvien ottamiselle on palmusunnuntaina, jolloin seurakunnassa on Koko Kylän Karuselli -tapahtuma. Kyseessä on kaikille avoin seurakuntaan tutustumisen päivä, jonka aikana voi kierrellä tutustumassa kirkkoon, seurakuntataloon ja Pappilaan. Paikalla on niin työntekijöitä kuin luottamushenkilöitä, joilta voi kysellä kiinnostavista asioista tai istahtaa vaikkapa kahville. 

Tapahtuman virallinen aloitus on kello 10 kirkossa olevan jumalanpalveluksen jälkeen, mutta pisteitä voi kierrellä oman aikataulun mukaan aina kello 13 asti. Jokaisesta paikasta löytyy ohjeistus sekä mukaan otettava Leimapassi, johon voi pisteiltä kerätä leimoja. Jokaisen täysi-ikäisen palauttama täysi passi osallistuu arvontaan, jossa palkintona on ilmainen saunailta Leirimajalla 21.5.-30.6. välisenä aikana Leirimajan ollessa vapaana.