Ohjaaja -koulutus

Punkalaitumen Pappila

Yli 15 -vuotiaille tarkoitettu ohjaajakoulutus järjestetään seurakunnan, kunnan ja 4H:n kanssa yhteistyössä.

Haluatko toimia ohjaajana kerhotyössä tai leireillä?
Osallistu Ohjaaja-koulutukseen (kesto noin 15 tuntia) ja voit hakea esim. kesätöitä kunnalta, 4H -yhdistykseltä tai seurakunnalta.

Koulutus rakentuu kolmesta pakolliset koulutuskerrasta sekä vapaasti valittavista osioita, jotka antavat pätevyyden toimia eri tahojen töissä.
Pakolliset, yhteiset kerrat ovat nyt syksyllä joka kuun viimeinen torstai kello 17-19 Pappilassa. Nämä kerrat soveltuvat kaikille.
Tammi-maaliskuussa 2020 on vapaasti valittavat osiot, jotka käymällä voi esim. toimia isosena seurakunnan leireillä tai 4H-kerhon ohjaajana.
Koulutus pitää sisällään myös käytännön harjoittelua (n. 8 tuntia) itse valitsemalla tavalla.

Koulutuksesta saa osaamismerkin ja todistuksen.

Lisätietoja: Sanna Lähdeniemi

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Ohjaaja -koulutus

Enkeleitä toisillemme -tapahtuma

Seurakunnan juhlavuoden päättää Mikkelinpäivän Enkeleitä toisillemme -tapahtuma.

Ilmaisukerho

Kerho yli 7-vuotiaille ilmaisusta kiinnostuneille.