Kesäkarnevaali Pappilassa

Punkalaitumen Pappila

Kesän suurjuhlaa Pappilan pihamaalla!

Punkalaitumen seurakunta ja kunta viettävät juhlavuottaan.
Tätä tapahtumaa juhlitaan kaikkien yhteisellä Kesäkarnevaalilla, jossa on mm. kesäkahvila, musiikkia, kaikille sopiva kesäjumppa, pihakirppis, vanhojen mopojen näyttely, hevosia, kepparipaja, Näytelmäkerhon minielokuvan esitys... ja onpa viraston ovetkin avoinna - poikkea kysymään mieltä painavista asioista!

Tule sinäkin mukaan juhlimaan!

Jatkamme päivää Iltamessulla, joka pidetään sään salliessa Pappilan takapihalla. Sateen sattuessa salissa.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Lähetyksen torikahvila

Lähetyskahvilan 30-vuotiskesä. Punkalaitumen torilla kahviseurana Hilkka Iso-Rautio, tervetuloa!

Lähetyksen torikahvila

Lähetyskahvilan 30-vuotiskesä. Punkalaitumen torilla tavataan torstaisin!

Punkalaitumen kirkko

SUVISOI - sarja: Urkukonsertti