Kesäkarnevaali Pappilassa

Punkalaitumen Pappila

Kesän suurjuhlaa Pappilan pihamaalla!

Punkalaitumen seurakunta ja kunta viettävät juhlavuottaan.
Kesäkarnevaali onkin kaikkien yhteinen kesätapahtuma, johon yhdistyksillä on mahdollisuus tulla mukaan toteuttamaan ohjelmaa omalla tavallaan.

Mikäli kiinnostuit tapahtumasta ja haluaisit tulla mukaan toteuttamaan sitä (joko oman yhdistyksesi kautta tai vapaaehtoisena apulaisena) ota yhteyttä tapahtumasta vastaaviin Sanna Lähdeniemeen tai Sari Mäkiseen.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Punkalaitumen kirkko

Kaiken Kansan Kuoro

Kaiken Kansan Kuoro! Tervetuloa valmistamaan musiikkia 4.8.2019 vietettävään Karjalaisen Kansan Messuun

Pappilan piha-alue

Lähetysjumppa

Tervetuloa jumppaamaan yhdessä lähetystyön hyväksi!

Punkalaitumen kirkko

SUVISOI- sarja, Urkuvartti

Kesän SUVISOI - sarja alkaa!