Isoskoulutus

Punkalaitumen Pappila

Isoskoulutus riparin käyneille nuorille!

Mitä on isosena toimiminen, mitä isonen tekee? Miten ohjaan ryhmää tai pidän raamista?
Näihin kysymyksiin vastauksen antaa isoskoulutus, jota pidetään joka toinen torstai Pappilan Wintillä.
Koulutus on alkanut syksyllä, joten jos olet harkitsemassa mukaan tuloa uutena, otathan ensin yhteyttä Sannaan.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Näytelmäkerho

Näyttelemisen riemua Pappilassa!

Isoskoulutus

Isoskoulutus riparin käyneille nuorille!

Risto Säterillä

Kinkerit: Kanteenmaa