Näytelmäkerho

Punkalaitumen kirkko

Oletko kiinnostunut näyttelemisestä? Tervetuloa mukaan porukkaan, jossa tutustutaan erilaisiin ilmaisun keinoihin leikkien ja yhdessä tekemisen kautta.

Seurakunnan Näytelmäkerho on tarkoitettu kaikille ilmaisusta kiinnostuneille 7-99 -vuotiaille tytöille ja pojille.
Kerhossa tutustumme yhdessä erilaisiin ilmaisun keinoihin. Kiinnostuksen mukaan valmistamme erilaisia esityksiä niin joulu- kuin kevätjuhliinkin ja jos ei halua julkisesti esiintyä lavalla niin tekemistä riittää esim. lavastuksen parissa. Esityksiin mukaan tulevilta toivomme kuitenkin sitoutumista kerhoon, sillä sijaisia on vaikea saada varsinkin lyhyellä varoitusajalla.

Kevätkauden lopuksi teemme retken esim. teatteriin.

Kerho on maksuton ja mukaan voi tulla keskenkin toimintakauden.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Punkalaitumen kirkko

Neulekirkkomessu

Tervetuloa hiljentymään sanan ja sakramentin ääreen

Punkalaitumen Pappila