Sudenpennut

7-9 -vuotiaiden partioryhmä.

Tiistai on partiopäivä. Pappilan pihapiirissä kololla kokoontuu joka tiistai sekä sudenpentujen (7-9 v.) että seikkailijoiden (10-12 v.) ryhmät samaan aikaan.
Ohjelma on erilainen ikäkausien kesken, mutta touhuamme myös yhdessä.
Partioon kannattaa varustautua säänmukaiselle liikunnallisella ulkovaatetuksella sekä omalla juomapullolla.

Kysy lisää Sannalta.
Myös aikuisin kaivataan ohjaajiksi partioon - jos omaat minkä tahansa arjen taidon (nikkaroinnin, neulonnan, sienten tunnistuksen, vanhat leikit ym.) niin tule sinäkin mukaan!

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Naperot

Noin 3-vuotiaiden kerho, johon voi tulla harjoittelemaan kerhossa oloa myös oman vanhemman ja pikkusisarusten kanssa. Kerho kokoontuu joka toinen viikko parittomina viikkoina.

Näytelmäkerho

Oletko kiinnostunut näyttelemisestä? Tervetuloa mukaan porukkaan, jossa tutustutaan erilaisiin ilmaisun keinoihin leikkien ja yhdessä tekemisen kautta.

Punkalaitumen seurakuntatalo

pourun joulupuurotarjoilu