Sudenpennut

7-9 -vuotiaiden partioryhmä.

Tiistai on partiopäivä. Pappilan pihapiirissä kololla kokoontuu joka tiistai sekä sudenpentujen (7-9 v.) että seikkailijoiden (10-12 v.) ryhmät samaan aikaan.
Ohjelma on erilainen ikäkausien kesken, mutta touhuamme myös yhdessä.
Partioon kannattaa varustautua säänmukaiselle liikunnallisella ulkovaatetuksella sekä omalla juomapullolla.

Kysy lisää Sannalta.
Myös aikuisin kaivataan ohjaajiksi partioon - jos omaat minkä tahansa arjen taidon (nikkaroinnin, neulonnan, sienten tunnistuksen, vanhat leikit ym.) niin tule sinäkin mukaan!

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

Punkalaitumen kirkko

Neulekirkkomessu

Tervetuloa hiljentymään sanan ja sakramentin ääreen

Vanhempainehtoo III

Erityisesti rippikoululaisten vanhemmille tarkoitettu ilta.

Sudenpennut (7-9 v.)

Tervetuloa partioon!