Vitossynttärit

Punkalaitumen Pappila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koko viisvuotiaiden ikäluokka juhlii Pappilassa teemalla "Onks Marttii näkyny?".

Punkalaitumen seurakunta kutsuu kaikkia tänä vuonna viisivuotta täyttäviä ja täyttäneitä lapsia yhteisiin synttärijuhliin Pappilaan. Ohjelmassa on hulvatonta touhua niin sisällä kuin ulkona eli ei kannata kuitenkaan niitä parhaimpia juhlavaatteita laittaa ylle :) Tietystikin tarjolla on jotain makeaa ja hyvää juhlan lopuksi sekä pieni muistaminen. Paikallaolleista sankareista otetaan myös ryhmäkuva, joka julkaistaan täällä kotisivuillamme (mikäli vanhempi haluaa kieltää valokuvaamisen, voi sen kertoa ilmoittautumisen yhteydessä).

Juhliin tulee ilmoittautua 6.9. mennessä kotisivujemme kautta!

Olen töissä Pappilassa keskiviikosta perjantaihin. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Teen työtä lasten ja perheiden kanssa seurakunnassa sekä monenlaista yhteistyötä Punkalaitumen kunnan varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammattilaisten sekä muiden toimijoiden kanssa lasten ja perheiden hyvinvoinnin parhaaksi. Minut tapaa lisäksi erilaisissa tilaisuuksissa messuista kirkkoseikailuihin.