Vehkajärven Hulabaloo - kesäliikuntapäivä

su 11.6. kello 13.00 - kello 16.00

Punkalaitumen leirimaja

Kesäliikuntapäivä kauniin Vehkajärven maisemissa.

Monen eri toimijan toteuttama Vehkajärven Hulabaloo -kesäliikuntapäivä pitää sisällään monenlaista aktiviteettia. Särkässä järjestetään klo 13 ja 15.15 tanssitunteja, Kivirannan uimarannalla pääsee kokeilemaan SUP-lautoja sekä saunomaan ja Leirimajalta löytyy kajakit, vesiaktiviteetit, pomppulinna ja vaikka mitä. Myös Leirimajan sauna on lämmin.

Kivirannan kesäkioski Maukas, jonka avajaisia vietetään Hulabaloopäivänä, myy makeaa popsittavaa kahvin ja teen ohella ja Lähetyksen kahvilasta saa ostaa suolaisempaa syötävää.

Ahtaiden teiden vuoksi osallistujia pyydetään jättämään autonsa Särkän parkkipaikalle. Ilmainen lauttakuljetus kulkee Särkän rannasta Kivirantaan koko tapahtuman ajan ja Kivirannasta on lyhyt polku Leirimajan aktiviteetteihin.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin. Lapset osallistuvat tapahtumaan kuitenkin oman aikuisen kanssa ja jokainen osallistuu eri toimintoihin omalla vastuullaan.


Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.

 

Katso myös

ti 25.9. klo 17.30 -19.00

Punkalaitumen Pappila

Seikkailijat (10-12 v.)

Partioryhmä 10-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.
ti 25.9. klo 17.30 -19.00

Punkalaitumen Pappila

Sudenpennut

7-9 -vuotiaiden partioryhmä.
ke 26.9. klo 16.30

Punkalaitumen Pappila

Näytelmäkerho

Keskiviikkona 26.9. EI OLE Näytelmäkerhoa, Sanna koulutuksessa.