Tutustumisjakso

Rippikoulu alkaa seurakuntaan tutustumisjaksolla, joka kestää aina lokakuusta toukokuuhun asti. Tuona aikana rippikoululainen osallistuu erilaisiin seurakunnan tilaisuuksiin, joista on annettu lista rippikouluinfon yhteydessä. Pakolliset käynnit löytyy myös jaetusta Riparipassista. Jakson tavoite on, että nuori tutustuu kotiseurakuntansa toimintaan mahdollisimman monipuolisesti.

Pakolliset tutustumiskäynnit

Tutustumiskäynneistä otetaan merkintä Riparipassiin ja passi tulee palauttaa oman ryhmän leiripäivään mennessä. Kannattaa ottaa passista silloin tällöin kuva, jos se vaikka katoaa tai tuhoutuu vahingossa. Yhtä yhtenäistä tilastointia käynneistä on mahdoton pitää, joten pahimmassa tapauksessa voi joutua uusimaan joitakin käyntejä.

Tilaisuuksissa voi käydä myös muualla, mutta suositus on, että osallistutaan kotiseurakunnan toimintaan.

Jumalanpalveluskäynnit:

• messuopetus 12.11. klo 17 + Iltakirkko klo 18
  • 1. adventin jumalanpalvelus 3.12.
  • joulunajan jumalanpalvelus
  • oma palvelupyhä (ajankohta päätetään yhdessä myöhemmin)
  • oman ryhmän jumis (18.3. päiväkoulu, 10.5. Leirikoulu)
  • 2 vapaavalintaista jumalanpalveluskäyntiä (sanajumalanpalvelus tai messu)

Muut opetuskokonaisuudet ja tutustumiskäynnit:

• Vanhempainilta 1 24.10. klo 18 (myös nuoret mukana!)
  • Kauneimmat joululaulut (toteutetaan myös mm. nuorisoseurantaloilla, kodilla ja loppiaisena)
  • Yhteisvastuun teemapäivä 4.2.2018
  • Rippikoulukaruselli eli seurakuntaan tutustumisen päivä 25.3.2018
  • Pääsiäisen teemapäivä 31.3.2018
  • 2 Nuorteniltaa (helmi-maaliskuussa)
  • 1 kinkerit
  • 1 konsertti (seurakunnan)
  • 1 vapaasti valitsemasi seurakunnan tilaisuus

Voi olla esimerkiksi raamattupiiri, diakoniapiiri, lähetyspiiri, partio, tai kirkkokonsertti tai kirkollinen toimitus kaste, avioliittoon vihkiminen tai hautaan siunaaminen.

• omavalinta -tehtäväpäivä (lisätietoja myöhemmin)

Paikallislehden seurakuntatiedoista, Facebookista sekä kotisivuiltamme löydät parhaiten tulevat tapahtumat. Tutustumiskäyntejä kannattaa tehdä hiljakseen joka kuukausi, ettei käy niin, että toukokuussa loppuvat päivät kesken. Ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tulee epäselvyyksiä käyntien suhteen!

Pääset nuorisotyön sivuille tästä ja tapahtumahakuun klikkaamalla tästä.

vapaapäivät to-pe

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.