Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkollisissa ilmoitetaan tapahtumat, jumalanpalvelukset sekä erityistilaisuudet. Säännöllisestä viikkotoiminnasta kannattaa lukea sivulta Tule mukaan.

To 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa.

Jumalanpalveluksen jälkeen seppeltenlasku, jonka jälkeen juhla jatkuu srk-talolla. Rahko, Kaukinen, Mäkinen.

To 6.12. klo 18 Sininen hetki - Kiitos Isänmaasta, suomalaista musiikkia ja runoja kirkossa.

Ohjelman kesto on n. 45 min.

Su 9.12. klo 10 Sanajumalanpalvelus srk-talolla. Rahko, Kaukinen.

Ma 10.12. klo 18 Koko seurakunnan yhteinen joulujuhla kirkossa.

To 13.12. klo 11-13 Arkilounas srk-talolla, jonka jälkeen alkaa Torstaikerho.

Lounaan hinta 5€, työttömät 2€.

Su 16.12. klo 10 Adventin virsijumalanpalvelus srk-talolla.

Jumalanpalveluksen jälkeen piparkakkukahvit. Kaukinen, Mäkinen.

Ke 19.12. klo 18 Iltavesper kirkossa.

Musiikki:

Su 9.12. klo 17 Virrenveisuuehtoo srk-talolla. Veisataan jouluisasti, joutuisasti.

Su 9.12. klo 18 Tähtikartan joulukonsertti kirkossa.

Ohjelmalippu ennakkoon 10€ Kesälaitumen Kukasta ja ovelta 15€.

Pe 14.12. klo 18 Koskioisten Kauneimmat joululaulut Koskioisten kodalla.

Laulattamassa Sari Mäkinen.

Pe 14.12. klo 18:30 Virrenveisuuehtoo kirkossa.

Virsiä mukavasti iltaa viettäen ja kahvitellen. Anni säestää.

Su 16.12. klo 18 Kauneimmat Joululaulut kirkossa.

Illan juontaa Leena Nikkanen. Mukana myös paikalliset kuorot: Kirkkokuoro, KuusVeisaa, Punkalaitumen Naiskuoro ja Mieskuoro johtajinaan Irina Kaukinen ja Sari Mäkinen. Yhteislaulujen lomassa esiintyy mm. monikymmenpäinen suurkuoro. Kolehti KJL- keräyskohteeseen. Laulullisen illan päätteeksi Punkalaitumen Lions Club tarjoaa glögiä seurakuntatalon pihassa.

Ma 17.12. klo 18 Kanteenmaan Kauneimmat joululaulut Kanteenmaan Nuorisoseurantalolla.

Laulattamassa Veli-Matti Karo ja Hannu Keinänen.

Ti 18.12. klo 18:30 Pieni iltasoitto, "Arkihuolettomat joululaulut" Pappilassa.

Tervetuloa laulamaan Arkihuolettomia joululauluja yhdessä Naiskuoro Pihlajanmarjojen ja kanttori Sari Mäkisen kanssa. Glögitarjoilua klo 18.30 lähtien, varsinainen ohjelmaosuus alkaa kello 19.

Ke 19.12. klo 18:30 Laitumen Laulajat kirkossa. Harjoitukset alkavat heti vesperin päätyttyä.

Lapset ja perheet:

To 13.12. klo 10 Lucian päivän pikkukirkko.

Lucia airueineen tuo jälleen Joulun odotuksen tunnelmaa luoksemme.

Kirkkoherranvirasto on suljettuna pe 7.12.2018.

Kuollut:

Esko Armas Laaksonen 93 v.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.