Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkollisissa ilmoitetaan tapahtumat, jumalanpalvelukset sekä erityistilaisuudet. Säännöllisestä viikkotoiminnasta kannattaa lukea sivulta Tule mukaan.

Su 30.9. klo 10 Sukupolvien messu kirkossa.

Syksyn suuri aloitusmessu, jossa mukana mm. Rahko, Kaukinen, Mäkinen, Lähdeniemi, Tasanen ja Pyykkö.  Messun jälkeen yhteinen ruokailu srk-talolla, jonka jälkeen ohjelmaa eri-ikäisille. Kirkkokyytiin on vanhemmalla väellä mahdollisuus ilmoittautua 28.9. mennessä Jaanalle p. 040-8048814.

Ma 1.10. klo 18 Sanan ja sävelen ilta srk-talolla.

Illassa mukana mm. Raija Majanen ja Jyrki Smolander. Punkalaitumelainen miesryhmä laulaa illassa.

Pe 5.10. klo 9 Aamulenkki lähtee srk-talolta.

Su 7.10. klo 10 Kellomessu kirkossa.

Yli 200 vuoden ajan ovat Punkalaitumen kirkonkellot ja sakariston kaappikello mitanneet aikaa sekä soineet seurakunnan arkea, juhlaa, iloa ja surua. Kellojen juhlapäivä alkaa messulla. Päivän aikana soitetaan myös kaikki eri kellosoitot saattokelloista juhlasoittoon. Rahko, Mäkinen, Lähdeniemi.

Musiikki:

Su 30.9. klo 18 Sydämen ääniä - lohdun lauluja, Make Perttilän konsertti kirkossa.

Perttilän kanssa musisoivat huippumuusikot Joonas Kasurinen, kosketinsoittimet, ja Heikki Pohto, sopraanosaksofoni ja huilut. Vapaa pääsy, kolehti jumalanpalvelus- ja musiikkityölle.

Pe 5.10. klo 18:30 Virrenveisuuehtoo srk-talolla.

Virsiä mukavasti iltaa viettäen ja kahvitellen. Anni säestää.

Su 7.10. klo 18 Mitä soivat kirkonkellot? - kellomusiikkia konserttikanteleilla kirkossa.

Konsertissa esiintyvät Marja Nevankallio ja Makiko Oba.

Ti 9.10. klo 18:30 Laitumen Laulajat Pappilassa.

Yksiäänisesti laulava projektiryhmä on tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut laulamisesta, oman lauluäänen löytämisestä ja äänen kehittämisestä, mutta ei ehkä voi sitoutua viikoittaiseen kuorotoimintaan. Laitumen Laulajat harjoittelee n. kolmesti ennen kutakin esiintymistä ja valmistaa musiikkia aina yhteen tilaisuuteen kerrallaan. Lapsiparkki päiväkerhotilassa. Ryhmää johtaa kanttori Sari Mäkinen, ja lisätiedot puh. 040-8048813 tai sari.makinen@evl.fi.

Tulossa:

La 27.10. Tehokkuutta monipuoliseen äänenkäyttöön – äänenkäyttökoulutuspäivä Pappilassa. Miksi laulaessa/puhuessa yskittää tai ääni käheytyy? Miksi laulaessa tuntuu, kuin kurkussa olisi pala? Tule oppimaan perusasioita äänenkäytöstä, laulamisesta ja hengitystekniikasta. Maksuton päivä on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille kuoro/laulutaustasta riippumatta. Kanttori Sari Mäkinen kouluttaa. Ennakkoilmoittautuminen www-sivujen kautta viim. 19.10 mennessä.

Lapset ja perheet:

Ke 3.10. klo 9:15 Perhekerho Pappilassa. Aamupuuroa ja kahvia tarjolla noin yhdeksästä lähtien.

Ma 8.10. klo 18 Vanhemmuuden tueksi -ilta Pappilassa.

Rakennetaan yhdessä vanhemmuuden palikoita ja puhutaan vanhemmuudesta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Lapsiparkki sekä iltapala n. klo 19.

Tulossa:

Ke 31.10. klo 9:30 Perhekerhossa Pappilassa puhetta parisuhteesta parisuhteen palikoiden avulla. Ohjaajina Elisa Honkanen ja Suvi Lähdekorpi Lapsiperheiden sosiaalipalveluista.

Rippikoulu:

Su 30.9. klo 18 Rippikoulu 2019 alkaa konsertilla kirkossa.

Konsertin jälkeen rippikoululaiset saavat Rippikouluvihon ja pääsevät äänestämään Ripariraamatusta.  Ilmoittautuminen (kotisivujen kautta) rippikouluun päättyy klo 21!

Kastettu:

Mila Ellen Aurora Uotila

Kuollut:

Lasse Johannes Lehtinen 68 v.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.