Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkollisissa ilmoitetaan tapahtumat, jumalanpalvelukset sekä erityistilaisuudet. Säännöllisestä viikkotoiminnasta kannattaa lukea sivulta Tule mukaan.

To 2.8. klo 17 alkaen Kaikenikäisten Saunailta Leirimajalla.

Su 5.8. klo 11 Leiririppikoulun konfirmaatiomessu kirkossa.

Siunaamaan tulevien kummien yhteinen ohjeistus on n. klo 10.40. Konfirmaatiossa saa kuvata vain omalta paikaltaan. Kaukinen, Mäkinen, Lähdeniemi.

Ti 7.8. klo 18 Lähetysjumppa alkaa taas Pappilassa!

Vapaaehtoinen jumppamaksu Hosainan kuurojenkoulun hyväksi.

Ke 8.8. klo 18 Mopokirkko kirkkotorilla.

Tule nauttimaan motoristitunnelmasta ja katselemaan taatusti hienoja pyöriä!

Su 12.8. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Rahko, Mäkinen.

Ti 14.8. klo 18 Eloseurat. Emäntä Liisa Pura Tammelasta puhumassa.

Lomalla:

Juha Härmä 4.7 - 12.8.

Sanna Lähdeniemi 6.-14.8.

Irina Kaukinen 6.-19.8.

Kirkkoherranvirasto avoinna kesäaikaan vain maanantaisin klo 9-13.

Kuollut:

Anne Helena Mäkinen 58 v.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.