Isoseksi syysloman riparille

Punkalaitumen seurakunta hakee 4-5 isosta rippileirille 13.-19.10.2019. Leiri pidetään Säkylän Pihlavassa ja leirille osallistuu 22 nuorta ja 3-4 ohjaajaa.

Kaikilta hakijoilta edellytämme avointa ja oma-aloitteista toimintaa sekä hyvää yhteistyökykyä. Isoskoulutus, kerhonohjaajakoulutus tai muu vastaava koulutus on eduksi, rippileirille hakevan on kuitenkin vähintään oltava rippikoulun suorittanut nuori. Etusijalla ovat oman paikkakunnan, koulutuksen käyneet nuoret.

Leirille isoseksi voit hakea tällä sähköisellä lomakkeella tai toimittamalla vapaamuotoisen hakemuksen nuorisotyönohjaajalle joko postitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät alakulmasta. Haku sulkeutuu 15.9.2019. Valinnoista ilmoitetaan seuraavan viikon aikana.

Isossopimuksen sisältö:

• Osallistuu ohjaajan kanssa sovittuihin rippikoulun tapaamisiin, suunnitteluihin, tehtävänjakoon leirillä.
  • Tarvitsee ja saa leirillä päivittäiset palaverit
  • Saa ohjaajilta perehdytystä ja riittävästi aikaa valmistautua tehtäviin
  • Saa ohjaajilta tukea ja palautetta
  • Viettää leirin vapaa-ajan rippikoululaisten kanssa
  • Saa omaa aikaa silloin kun hänen työpanostaan ei tarvita opetustuokioissa tai muussa suunnittelussa
  • Isonen nukkuu yöt leirin sääntöjen mukaisesti
  • Isonen pyrkii huomioimaan kaikki tasapuolisesti
  • Tekee osuutensa rippikoulun turvallisuuden hyväksi ja kertoo havainnoistaan
  • On lojaali ohjaajia ja toisia isosia kohtaan
  • Isonen ei tupakoi leirillä
  • On vaitiolovelvollinen leirillä kuulemistaan toisia koskevista asioista
  • Saa todistuksen isosentehtävässä toimimisesta pyydettäessä (esim. koulua varten)
  • Isonen saa suunnittelupäivistä ja leirijaksolta rahallisen korvauksen
Maalailua leirillä
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.