Punkalaitumen seurakunta hakee

Kausityöntekijää noin 7 kuukauden ajaksi (huhtikuu - lokakuu).

Hakijan tulee olla koulutukseltaan puutarhuri ja työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla on oltava ajokortti ja auto käytössään. Työhön kuuluu hautausmaan hoitajana hoitosopimushautojen hoito sekä viheraluetyö seurakunnan kiinteistöillä. Lisäksi hän toimii kesätyöntekijöiden lähiesimiehenä. Eduksi katsotaan hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus, koneiden ja laitteiden käyttötaito sekä valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä. Odotamme kausityöntekijältä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä. Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä T2, mahdollinen kokemuslisä huomioidaan. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Noudatamme kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hae kausityöntekijäksi 31.1.2020 mennessä. Haastattelut toteutetaan viikolla 7. Lopullinen valinta tehdään viikolla 8.

Voit hakea meille töihin toimittamalla hakemuksen osoitteeseen:

Punkalaitumen seurakunta
31900 PUNKALAIDUN

tai sähköpostilla punkalaidun.srk@evl.fi

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja antavat tarvittaessa seurakuntamestari Juha Härmä 040-8048 818 ja talouspäällikk
Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut