Hankevetäjä, Punkalaitumen seurakunta, PUNKALAIDUN

Punkalaitumen seurakunnan hallinnoima Tule kotiin II- hanke on EU-rahoitteinen maaseudun kehittämishanke, joka toteutetaan pääosin Punkalaitumen kunnan alueella. Punkalaitumen seurakunta julistaa haettavaksi HANKEVETÄJÄN TOIMEN Hakemukset tehtävään pyydetään lähettämään 20.3.2019 KLO 12.00 mennessä. Toimi täytetään määräaikaisesti ja hanke kestää yhden vuoden. Ely- keskus päättää hankkeen käynnistämisestä maaliskuussa 2019. Hakijalta edellytetään seurakunnallista hakekokemusta, kokemusta itsensä johtamisesta ja rautaista markkinoinnin ja viestinnän osaamista ja akateeminen tutkinto. Hankkeen luonteen takia toivomme hanketyöntekijältä asumista paikkakunnalla. Hankkeen tavoitteena on saada Punkalaitumelaistaustaisia henkilöitä muuttamaan Punkalaitumen asukkaiksi ja lisäämään mielikuvaa Punkalaitumesta turvallisena, luonnonläheisenä sekä yhteisöllisenä asumisympäristönä. Hankevetäjä vastaa mm. tapahtumien järjestämisestä, tiedottamisesta sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tehtävänä on myös toimia muuttamisesta kiinnostuneille ja vastikään muuttaneille tukihenkilönä selvittäen muuttamiseen, asumiseen ja Punkalaitumen kyläyhteisöön integroitumiseen liittyviä käytännön asioita.

WWW-osoite

Manu Löytty, talouspääll., Puh: 040-804 8811, manu.loytty@evl.fi

Työpaikan osoite

Kostilantie 67, 31900, PUNKALAIDUN