Enkeleitä toisillemme -tapahtuma

Punkalaitumen Pappila

Seurakunnan juhlavuoden päättää Mikkelinpäivän Enkeleitä toisillemme -tapahtuma.

Pappilan ovet ovat avoinna sunnuntaina klo 15-17.

Tule sinäkin askartelemaan enkeleitä Mikkelinpäivän kunniaksi, malleja löytyy kaikenikäisille ja -taitoisille tekijöille.
Viimeistelemme myös seurakunnan syysmyyjäisten tehtäviä tuotteita eli voit myös tehdä hyvää auttamalla loppusilauksissa.

Sari -kanttori laulattaa noin kello 15.30 salissa.

Voit myös tutustua seurakunnan työntekijöihin ja työaloihin QR-koodien avulla. Koodeja löytyy ympäri Pappilan kaunista miljöötä eli laitahan hyvät kengät jalkaan!

Iltapalaa tarjoillaan noin klo 16.30, sillä innokkaimmat meistä jatkavat iltaa kävelemällä sillan yli kirkkoon Ilon kautta iltaan kello 18. Toisenlainen messu, IKI-ilta, on täynnä musiikkia, sanaa ja tänä iltana erityisesti myös enkeleitä. Voit ottaa oman enkelisi mukaan kirkkoon. Iltamessu sopii myös lapsille, sillä luvassa on pyhäkouluhetki kirkonmenojen aikana.

Kasvatustyö/Viestintä

Virkavapaalla 4.11.2019-31.5.2020

Kasvatustyöhön ja rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Leena Tasaseen.

Punkalaitumen seurakuntatalo

Naisten raamattupiiri

Tervetuloa naisten raamattupiiriin

Pappilan kuvaillat

Tule tutustumaan menneeseen aikaan Sulo Uuton valokuvien välityksellä

Varkki -ilta 3-6 -luokkalaisille

Varhaisnuorten oma ilta Pappilassa!