Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Iltalamppu soi Punkalaitumella

12.2.2018 12.33

Iltalamppu-mainos

Sunnuntaina 18.2. järjestettävän tilaisuuden juontaa Taisto Laakso Iskelmä Satakunnan Iltalamppu -ohjelmasta. Illan aikana vierastuoliin haastateltavaksi istahtaa tuttu kasvo, rovasti Klaus Malmivaara. Seurakunnan puheenvuoron käyttää Minna Rahko ja illan aikana musiikkivieraana esiintyy Leonard Stenroos.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja kolehti kerätään Iltalamppu -työn hyväksi. Illan järjestää yhdessä Missio Iltalamppu ja Punkalaitumen seurakunta.

Taisto Laakson toimittamia Iltalamppu radio-ohjelmia voi kuunnella maanantaisin klo 19-22 Iskelmä Satakunnasta suorana tai jälkikäteen osoitteessa www.iltalamppu.fi.