Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

HANKEVETÄJÄN TOIMI AVOINNA

23.11.2017 14.34

joutsen.jpg

Hankkeen tavoitteena on saada eläkkeellä olevia Punkalaitumella syntyneitä muuttamaan Punkalaitumen asukkaiksi ja lisäämään mielikuvaa Punkalaitumesta turvallisena, luonnonläheisenä sekä yhteisöllisenä asumisympäristönä. Hankevetäjä vastaa mm. tapahtumien järjestämisestä, tiedottamisesta sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tehtävänä on myös toimia muuttamisesta kiinnostuneille ja vastikään muuttaneille tukihenkilönä selvittäen muuttamiseen, asumiseen ja Punkalaitumen kyläyhteisöön integroitumiseen liittyviä käytännön asioita.

Lisätietoja osoitteesta : http://www.punkalaitumenseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat/hankevetajan-toimi