Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Tuttuja säveliä elämän matkalta

12.11.2017 13.41

Konserttimainos

Vuoden 2014 Paras Duo -kilpailun semifinalistit Sonja Lindén ja Sami Nieminen ovat porilaisia ammattimuusikkoja, jotka esittävät konsertissaan kaunista ja tunteikasta hengellistä musiikkia. Kaksikko on valinnut ohjelmistoonsa mm. vihkitoimistusten ja muistotilaisuuksien toivotuimpia lauluja vuosien varrelta unohtamatta tietenkään riparilaulujen klassikoita.

Konsertissa kuullaan musiikkia "kanttorin pojan" L.  Mårtensonin musiikista jopa Eero Raittisen Vanhaan holvikirkkoon.  Mukana konsertissa on myös muutamia harvinaisempia hengellisen musiikin lauluja, joita ei paljon ole esitetty.

Ohjelmamaksu on 10€.