Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Seurakunnalta jalkahoitoavustuksia

26.10.2017 13.20

Vanhusrahaston työryhmä valitsi 26.10.2017 jalkahoitojen antajaksi lähihoitaja Riina Martikainen. Jalkahoitoa voi hakea lähinnä terveydellisin persustein ja hakulomakkeessa kysytäänkin terveyteen ja toimintakykyyn liittyviä kysymyksiä, mutta myös hakijan taloudellista tilannetta pyritään selvittämään.

Hakemusten perusteella työryhmä valitsee henkilöt, joille myönnetään kaksi jalkahoitokertaa vuoden 2018 aikana.

Jalkahoitaja soittaa asiakkaalle ja sopii jalkahoidon ajankohdan. Asiakkaiden ja hakijoiden henkilötiedot pidetään salaisina.

Lisätietoja ja hakulomakkeita löytyy osoitteesta: