Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Tet-jaksolla seurakunnassa

2.12.2016 11.00

Kahdeksannesta luokasta lähtien nuorten koulunkäyntiin kuuluu Työelämään tutustumisjakso (TET) ja 9-luokkalaisilla näitä jaksoja on sekä syksyllä että keväällä. Nyt marras-joulukuun taitteessa Punkalaitumen seurakunnassa on ollut kaksi reipasta "tettiläistä", Anna ja Alex.

"Tet-viikkoon on kuulunut eri paikoissa työskentelyä, askartelua ja lasten päiväkerhoihin osallistumista", tettiläiset kertovat. Anna osallistui alakoulun aamunavaukseen ja Alex avusti Kirkkovartin toteutuksessa. Lisäksi he tutustuivat papin ja diakonissan työhön olemalla mukana Vanhemmanväen joulujuhlassa Pakarilla. Työviikko on kulunut myös Pappilan avajaisten valmisteluissa.

"Viikko on ollut hauska ja rento, on ollut hyvin sosiaalista työtä. Seurakunnan työ tuntuu olevan melko joustavaa, mutta itsekin pitää osata joustaa", Alex ja Anna kertovat.