Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Adventtina lauletaan uusista virsikirjoista

25.11.2016 18.49

Uudet virsikirjat

Kirkolliskokouksen hyväksymä virsikirjan lisävihko on virsikokoelma, joka täydentää vuoden 1986 virsikirjaa. Tämä vuoden 1986 virsikirja on säilynyt entisellään liitteineen kaikkineen, joten varsinaisesta virsikirjauudistuksesta ei ole kyse.

Lisävihko pitää sisällään monia tuttuja lauluja, joita on jo laulettu erilaisissa yhteyksissä, mutta niitä ei vain ole löytynyt virsikirjasta. Maan korvessa kulkevi eli Suojelusenkeli on lisävihon virsistä ehkä tutuimpia, mutta mukaan on otettu myös hieman tuntemattomampiakin ja tunnelmaltaan erilaisia lauluja.

Punkalaitumen seurakunnassa on laulettu erillisestä lisävihkosta jo hyvä tovi ja nyt kirkkoon on saatu uudet virsikirjat, jotka sisältävät tämän lisävihkon. Sunnuntai 27.11.2016 on virallinen lisävihkon käyttöönottopäivä ja niinpä meidänkin kirkossamme lauletaan 1. adventtina uusista virsikirjoista. Tervetuloa aloittamaan adventinaikaa laulaen sunnuntaina kello 10!

Muistathan, että myös seimen valot syttyvät ensimmäisenä adventtina eikä Pappilakaan kovin pimeäksi jää...