Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Kirkkovartissa kuljetaan kohti joulua

23.11.2016 07.00

Toivo-karitsa ja Aasi

Lastenohjaajien suunnittelema kirkkohetki toteutetaan kaksi kertaa vuodessa ja tilaisuudessa keskitytään yleensä aina jonkin teeman ympärille. Mukana toteutuksessa on seurakunnan muita työntekijöitä ja apuna käytetään muun muassa upeita lavastuksia tai nukketeatterimaisia piirteitä.

Tällä kertaa pääsemme tutustumaan Toivo-karitsaan, jolla on murheita. Yhdessä kertojan kanssa pikku karitsa lähtee ihmettelemään, että mikä se sellainen joulu on ja tuleepa matkalla vastaan aasikin, jolla on todella tärkeää kerrottavaa!

Vaikka Kirkkovartti on suunniteltu nimenomaan lapsille, voi hetkeen piipahtaa isompikin katsoja :)