Kuulumisia Punkalaitumen seurakunnasta ja vähän muualtakin

Uutiset ovat hyvä mahdollisuus seurakunnan työntekijöille kertoa enemmän tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Teksteissä tartutaan niin tuleviin tapahtumiin kuin Suomessa tai maailmalla puhututtaviin aiheisiin. Mikäli mielessäsi on aihe, josta haluaisit lukea enemmän, vinkkaa siitä tiedotusvastaavana toimivalle Sannalle osoitteeseen sanna.lahdeniemi@evl.fi.

Seurakunta näkyy nyt Pietarinaukiolla

1.11.2016 09.00

Jotta seurakunta tavoittaisi ilmoittelullaan yhä useamman seurakuntalaisen, on nyt käyttöön otettu uusia tapoja kertoa seurakunnan toiminnasta. Punkalaitumen 4H-yhdistyksen vastuulla on ollut Pietarinaukion ilmoitustaulun hoitaminen ja seurakunta onkin tehnyt sopimuksen mainospaikasta yhdistyksen kanssa. Järjestely hyödyttää molempia osapuolia, sillä saadessaan lisää ilmoitustilaa seurakunta tukee 4H:n tekemään tärkeää työtä.

Pietarinaukion ilmoitustaululla tullaan näkemään ilmoituksia viikkotoiminnoista, joihin voi liittyä mukaan vaikka keskellä vuotta. Lisäksi mainostetaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia esim. konsertteja, perhepäiviä, myyjäisiä. Kirkkovuosi vaikuttaa ilmoitteluun siten, että joulun ja pääsiäisen alla keskitytään näiden tapahtumien ilmoitteluun.

Ilmoittelu Pietarinaukiolla alkaa 1.11.2016.