Pakolliset tutustumiskäynnit

Tutustumiskäynneistä otetaan jokaisen käynnin jälkeen merkintä Riparipassiin tapahtumassa mukana olleelta työntekijältä esim. suntiolta. Passi palautetaan oman ryhmän leiripäivään mennessä - muista merkitä oma nimi vihkoon! Kannattaa ottaa Riparipassista aina silloin tällöin kuvia, jos vihko katoaa tai tuhoutuu vahingossa. Yhtä yhtenäistä listaa suorituksista on mahdoton pitää, joten pahimmassa tapauksessa käynnit ja ulkoläksyt joutuu uusimaan.

Luminen maisema kotikirkostamme.

Jumalanpalveluskäynnit:

• messuopetus 12.11. klo 17 + Iltakirkko klo 18
  • 1. adventin jumalanpalvelus 3.12.
  • joulunajan jumalanpalvelus
  • oma palvelupyhä (ajankohta päätetään yhdessä myöhemmin)
  • oman ryhmän jumis (18.3. päiväkoulu, 10.5. Leirikoulu)
  • 2 vapaavalintaista jumalanpalveluskäyntiä(sanajumalanpalvelus tai messu)

Muut opetuskokonaisuudet ja tutustumiskäynnit:

• Vanhempainilta 1 24.10. klo 18 (myös nuoret mukana!)
  • Kauneimmat joululaulut (toteutetaan myös mm. nuorisoseurantaloilla, kodilla ja loppiaisena)
  • Yhteisvastuun teemapäivä 4.2.2018
  • Rippikoulukaruselli eli seurakuntaan tutustumisen päivä 25.3.2018
  • Pääsiäisen teemapäivä 31.3.2018
  • 2 Nuorteniltaa (helmi-maaliskuussa)
  • 1 kinkerit
  • 1 konsertti (seurakunnan)
  • 1 vapaasti valitsemasi seurakunnan tilaisuus

Voi olla esimerkiksi raamattupiiri, diakoniapiiri, lähetyspiiri, partio, tai kirkkokonsertti tai kirkollinen toimitus kaste, avioliittoon vihkiminen tai hautaan siunaaminen.

• omavalinta -tehtäväpäivä (lisätietoja myöhemmin)

Paikallislehden seurakuntatiedoista, Facebookista sekä kotisivuiltamme löydät parhaiten tulevat tapahtumat. Tutustumiskäyntejä kannattaa tehdä hiljakseen joka kuukausi, ettei käy niin, että toukokuussa loppuvat päivät kesken. Ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tulee epäselvyyksiä käyntien suhteen!

Katso tästä poimintoja tulevista tapahtumistamme.

Tarkan listauksen löydät tapahtumakalenterista.