Rippikoululaisten tekemä seinämaalaus Jeesuksen elämän vaiheista.

Nuoret

Nuoret ovat tervetulleita mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Oman aikataulun, kiinnostuksen ja energian mukaan voi tulla säännöllisiin kokoontumisiin tai osallistua projektiluontoisesti erilaisten tapahtumien toteutukseen.Lisäksi kaikilla rippikoulun käyneillä on mahdollisuus osallistua Isostoimintaan, joka oikeuttaa hakemaan kesän leireille töihin isoseksi.

Tutustu isostoimintaan tästä.

Tule mukaan!

Kynttilät iltahartaudessa leirillä.
Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.