Päiväkerhot

Päiväkerho on leikki-ikäisten oma hieno paikka kasvaa ja saada ystäviä. Tuttujen ja turvallisten lastenohjaajien myötä lapsen on hyvä harjoitella irtautumista vanhemmista ja solmia uusia ystävyyssuhteita muihin lapsiin. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, liikutaan, tutkitaan taivaan Isän ihmeellistä maailmaa ja eläydytään Raamatun kertomuksiin hartaushetkissä. Kerhoissa myös ulkoillaan paljon Pappilan suuressa pihassa ja pienessä metsässä.  Toisinaan käymme vieraisilla paikallisessa vanhusten palvelutalossa tai tutustumme kauniiseen kirkkoomme. Toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin jokaista lasta ja hänen perhettään kunnioittaen. Päiväkerhot kokoontuvat Punkalaitumen Pappilassa.

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni”, sanoo Jeesus.

Päiväkerhoryhmät 2017-2018

Päiväkerhoon ilmoittaudutaan keväällä, mutta vapaita paikkoja voi kysyä kesken kautta Leena Tasaselta. Uutuutena syksyllä 2017 alkoivat sisaruskerhot 4-5 -vuotiaille sekä iltakerho, jossa ovat mukana myös 6-10 -vuotiaat.

3 -vuotiaat Naperot 

keskiviikkoisin klo 9.30-11

4-5 -vuotiaat

maanantaisin klo 12-14.30

tiistaisin klo 17-18.30

torstaisin klo 10-13

4-5 -vuotiaat voivat osallistua joko kaikkiin kerhoihin tai yhteen perheen oman toiveen mukaisesti. Maanantain ja torstain kerhoissa syödään pieni välipala, joten kerholaiselle kannattaa pakata eväät mukaan. Muuten kerhovarustuksena riittää kerhotossut sekä säänmukainen ulkovaatetus. 

Leikkihetki päiväkerhossa
YouTube-video