Päiväkerhot

Päiväkerho on leikki-ikäisten oma hieno paikka kasvaa ja saada ystäviä. Tuttujen ja turvallisten lastenohjaajien myötä lapsen on hyvä harjoitella irtautumista vanhemmista ja solmia uusia ystävyyssuhteita muihin lapsiin. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, liikutaan, tutkitaan taivaan Isän ihmeellistä maailmaa ja eläydytään Raamatun kertomuksiin hartaushetkissä. Kerhoissa myös ulkoillaan paljon Pappilan suuressa pihassa ja pienessä metsässä.  Toisinaan käymme vieraisilla paikallisessa vanhusten palvelutalossa tai tutustumme kauniiseen kirkkoomme. Toiminta pohjautuu kristillisiin arvoihin jokaista lasta ja hänen perhettään kunnioittaen. Päiväkerhot kokoontuvat Punkalaitumen Pappilassa.

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni”, sanoo Jeesus.

Päiväkerhoryhmät 2018-2019

Päiväkerhoon ilmoittaudutaan keväällä, mutta vapaita paikkoja voi kysyä kesken kautta lastenohjaaja  Leena Tasaselta.

Naperot-kerho

Joka toinen keskiviikko klo 9.15 - 10.45

Noin 3-vuotiaille, jotka harjoittelevat kerhossa oloa. Mukana voivat olla tarvittaessa myös vanhempi ja pikkusisarukset. Kerho vuorottelee perhekerhon kanssa kokoontuen parittomina viikkoina.

Pappilan päiväkerho

Torstaisin klo 12 - 14.30

4- ja 5- vuotiaille tarkoitettu kerho, missä syödään pieni välipala. Kerholaiselle kannattaa pakata eväät mukaan. Muuten kerhovarustuksena riittää kerhotossut ja säänmukainen ulkovaatetus.

HuviKumpukerho

Torstaisin klo 17.30 - 19

4-10 -vuotiaille tarkoitettu kerho, jossa isot ja pienet toimivat yhdessä. Kerhovarustuksena kerhotossut ja säänmukaiset ulkovaatteet.

Leikkihetki päiväkerhossa

Ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaviin kerhoihin on käynnissä!

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä linkistä. Täytäthän lomakkeen jokaisesta lapsesta erikseen. Ilmoittautuminen päättyy 1.5.2018.

Olen Pappilassa ma, ke ja to. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Työskentelen ”päiväkerhotätinä” 3-5 –vuotiaille lapsille sekä yhteyshenkilönä varhaiskasvatuksen eri toimijoille. Käyn pitämässä alkuhartauksia kunnan perhepäivähoitajien muskarissa ja järjestän kirkkoseikkailuja päiväkoti-ikäisille. Perhepäivähoitajat voivat tilata minut pitämään hartaushetkiä kotiinsa. Olen mukana myös perhemessuissa, kirkkovarteissa sekä erilaisissa lapsille ja perheille suunnatuissa tapahtumissa.