Muut tapahtumat

Seurakuntamme järjestää monenlaisia tapahtumia. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja ilmoitteluamme niin löydät mukaan toimintaamme. Osallistu -osion kautta voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi erilaisiin tapahtumiin tai ryhmiin.

Torstaikerho

Kerran kuussa seurakuntatalolla järjestetään eläkeläisille Torstaikerho, joka alkaa kello 13 yhteisellä kahvittelulla. Alkuhartauden jälkeen lauletaan virsiä ja muita hengellisiä lauluja sekä nautitaan eri teemojen mukaan suunnittellusta ohjelmasta. Lisätietoja kerhosta antaa diakonissa Jaana Pyykkö.

Arkilounas

Kerran kuussa torstaina seurakuntatalolla on tarjolla huokeahintainen lounas kello 11-13 välisenä aikana. Ruokailu alkaa yhteisellä rukouksella ja jälkiruuaksi on mahdollisuus nauttia kuppi kahvia.

Lounaan hinta 5 €, työttömät 2€.

Tapahtumakalenterista löydät tulevat tapahtumat.

Klikkaamalla pääset lukemaan lisää.

Jaana  Pyykkö
diakonissa