Nuortenilta II

Punkalaitumen Pappila

Rippikoulun nuortenilta kutsuu viettämään iltaa yhdessä.

Nuortenilta on osa rippikoulua ja illassa käsitellään myös joitakin opetuskokonaisuuksia.
Mukaan tulee ottaa kynä, muistiinpanovälineet sekä mahdollisesti annetut oppimateriaalit (Raamattu, oppikirja).

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!