Rippikoulun vanhempainilta - osa 3

Punkalaitumen Pappila

Illan aiheena: sopivaa etäisyyttä etsimässä - miten tukea itsenäistyvää nuorta?

RKS2017 painottaa perheiden mukaan ottamista rippikoulun eri vaiheissa. Nuoren elämä on muutosten edessä ja rippikouluakin pitäisi käydä. Samaan aikaan mielessä surraa ajatuksia jatko-opinnoista, ihmissuhdekiemuroista ja oman identiteetin pohdinnoista. Joskus vanhemmat saattavat olla itsekin solmussa nuorensa ajatuksista ja teoista. Tähän haluamme antaa vertaistukea keräämällä rippikoululaisten vanhemmat yhteen erilaisiin vanhempainehtoisiin, joissa voi kysyä, puhua tai vain kuunnella.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!

Lähetyksen torikahvila

Punkalaitumen seurakuntatalo

Kirkkokuoron harjoitukset

Lauletaan yhdessä; tervetuloa mukaan!