Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

Vartiola, veteraanikivi

Perinteinen soihtukulkue lähtee matkaan veteraanikiveltä Vartiolan mäestä.

Punkalaitumen Metsänkävijät kutsuvat kaikki juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Soihtuja kannetaan veteraanikiveltä sankarihaudalle, jossa lauletaan lopuksi virsi 30. Soihtuja on jaossa kaikilla halukkaille, pienille lapsille kannattaa ottaa kotoa vaikkapa lyhty. Kulkue kulkee ajotiellä, jossa toinen kaista on suljettu liikenteeltä. Turvallisuussyistä kannattaa varustautua kunnollisilla kengillä, etenkin liukkaalla, sekä heijastimella.

Kulkueeseen osallistuvia pyydetään tulemaan paikalle vähintään 15 minuuttia ennen, jotta ehdimme järjestäytyä ja jakaa turvallisuusohjeet.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!

Punkalaitumen seurakuntatalo

Kirkkokuoron harjoitukset

Lauletaan yhdessä; tervetuloa mukaan!

Punkalaitumen kirkko

Kesäasukkaiden kirkkopyhä.