Nuorten Nurkka

Punkalaitumen Pappila

Avointa nuorisotilatoimintaa seurakunnan pitämänä joka toinen tiistai Toimintanurkalla!

Marraskuusta lähtien seurakunnan Vinttiketju kokoontuu Toimintanurkalla Nuorten Nurkka -nimisenä avoimena nuorisotilatoimintana. Nurkalla voi pelata eri pelejä, istuskella iltaa ja erityisesti rippikoululaisilla on hyvä tilaisuus kysellä rippikouluun liittyviä asioita tai suorittaa ulkoläksyjä.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!