Tarpojat (12-15v.)

Punkalaitumen Pappila

Partiossa toimitaan yhdessä erilaisia aktiviteetteja tehden.

Tarpojat ovat 12-15 -vuotiaita tyttöjä ja poikia, jotka osaavat jo itsenäisesti toimia ryhmänä niin että aikuinen on vain tukena. Tarpojat perehtyvät uusiin asioihin ryhmänä ja seikkailevat paljon ulkosalla.

Partioon kannattaa varustautua säänmukaisella ulkovaatetuksella, hyvillä kengillä sekä juomapullolla.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!

Punkalaitumen kirkko

Kesäasukkaiden kirkkopyhä.