Vinttiketju

Punkalaitumen Pappila

Pappilan nuortentila Vintti on avoinna kaikille 14-19 -vuotiaille.

Vinttiketju on rentoa hengailua ja mukavaa yhdessä olemista. Toisinaan illassa on jokin teema, jota käsitellään erilaisilla tavoilla ja joskus pidetään spesiaali-iltoja, jolloin saatetaan esim. laittaa ruokaa tai katsoa leffaa.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!