PerheArkki -tapahtuma

Toimintanurkalla

Mitä kaikkea Punkalaitumella onkaan lapsiperheiden tueksi ja iloksi?

Punkalaitumen seurakunta on mukana LapsiArkki -hankkeessa ja aloitustapahtumassa eri toimijat kerääntyvät yhteen kertomaan, mitä kaikkea Punkalaitumella onkaan tarjota lapsille ja perheille tueksi ja iloksi arkeen. Poikkea vaikka kauppareissun aikana - kahviakin saa, sillä lähetyksen PopUp-Kahvila on tapahtuman ajan avoinna vanhan ärrän tiloissa.

Muista vilkaista myös Lasten Lauantai 30.9.!

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!

Punkalaitumen kirkko

Kesäasukkaiden kirkkopyhä.