Sudenpennut (7-9v.)

Punkalaitumen Pappila

Tervetuloa partioon!

Sudenpennut ovat partiolaisista nuorimpia, joita johtaa akela (aikuinen partionjohtaja). Sudarit tutustuvat partioon harrastuksena ja toimintana sekä oppivat yhdessä erilaisia taitoja ja tietoja.

Partioon kannattaa pukea säänmukainen liikunnallinen vaatetus ja hyvät kengät sekä ottaa mukaan oma juomapullo.
Sudenpennut ja Tarpojat kokoontuvat samanaikaisesti.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!

Lähetyksen torikahvila

Punkalaitumen kirkko