Vitossynttärit

Punkalaitumen Pappila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koko viisvuotiaiden ikäluokka juhlii Pappilassa teemalla "Onks Marttii näkyny?".

Punkalaitumen seurakunta kutsuu kaikkia tänä vuonna viisivuotta täyttäviä ja täyttäneitä lapsia yhteisiin synttärijuhliin Pappilaan. Ohjelmassa on hulvatonta touhua niin sisällä kuin ulkona eli ei kannata kuitenkaan niitä parhaimpia juhlavaatteita laittaa ylle :) Tietystikin tarjolla on jotain makeaa ja hyvää juhlan lopuksi sekä pieni muistaminen. Paikallaolleista sankareista otetaan myös ryhmäkuva, joka julkaistaan täällä kotisivuillamme (mikäli vanhempi haluaa kieltää valokuvaamisen, voi sen kertoa ilmoittautumisen yhteydessä).

Juhliin tulee ilmoittautua 6.9. mennessä kotisivujemme kautta!

Olen Pappilassa ma, ke ja to. Minut tavoittaa myös puhelimella, sähköpostilla ja Facebookissa.

Työskentelen ”päiväkerhotätinä” 3-5 –vuotiaille lapsille sekä yhteyshenkilönä varhaiskasvatuksen eri toimijoille. Käyn pitämässä alkuhartauksia kunnan perhepäivähoitajien muskarissa ja järjestän kirkkoseikkailuja päiväkoti-ikäisille. Perhepäivähoitajat voivat tilata minut pitämään hartaushetkiä kotiinsa. Olen mukana myös perhemessuissa, kirkkovarteissa sekä erilaisissa lapsille ja perheille suunnatuissa tapahtumissa.