Kymppisynttärit

Punkalaitumen Pappila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaikkia Punkalaitumen kymppivuotiaita lapsia kutsutaan yhteisiin juhliin Pappilaan!

Punkalaitumen seurakunta kutsuu kaikkia tänä vuonna kymmenen vuotta täyttäviä ja täyttäneitä lapsia yhteisiin synttärijuhliin Pappilaan. Ohjelmassa on hulvatonta touhua niin sisällä kuin ulkona eli ei kannata kuitenkaan niitä parhaimpia juhlavaatteita laittaa ylle :) Tietystikin tarjolla on jotain makeaa ja hyvää juhlan lopuksi sekä pieni muistaminen. Paikallaolleista sankareista otetaan myös ryhmäkuva, joka julkaistaan täällä kotisivuillamme (mikäli vanhempi haluaa kieltää valokuvaamisen, voi sen kertoa ilmoittautumisen yhteydessä).

Juhliin tulee ilmoittautua 6.9. mennessä kotisivujemme kautta!

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.