Rippikoulun monisteet ja muu materiaali

Rippikoulun alussa jaetaan monenlaista materiaalia ja joskus ne saattavat matkan varrella kadota. Parasta olisi hankkia kansio tai muovitasku, jonne tallentaa rippikoulun tärkeät paperit.

Nuorisotyönohjaaja/Tiedotusvastaava

Tavoitat minut parhaiten viestillä tai Whatsappissa.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. aamunavaukset kouluilla, kerhojen järjestäminen, KEISKO eli isoskoulutus nuorille, nuortenillat sekä leirityö.

Varsinaisen työni lisäksi toimin seurakuntamme tiedotusvastaavana 1.3.2017 lähtien.

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.