Isostoimintaa rippikoulun käyneille nuorille

Mukaan voit tulla, vaikka rippikoulusta olisikin jo aikaa. ISTOssa opimme asioita itsestämme sekä syvennämme tietämystä kristinuskosta. Harjoittelemme ryhmän ohjaamista, leikimme, pelaamme, laulamme ja hiljennymme hartauteen.

ISTO koostuu Vinttiketjussa käymisestä, koulutuskerroista sekä erilaisista vapaaehtoistöistä seurakunnassa. Aktiivisuus vapaaehtoistöissä korostuu eritoten niillä, jotka toivovat pääsevänsä kesätöihin leireille.

Isostoimintavuoden päätyttyä saat todistuksen, josta voi olla sinulle hyötyä esim. työ tai opiskelupaikkaa hakiessasi.

Isostoimintaa syksyllä 2018

Aloitamme syksyn toiminnan Jatkiksella eli kokoonnumme Leirimajalle nuotion ääreen fiilistelemään mennyttä kesää ja pohtimaan sitä, mitä itse kukin toivoo Isostoiminnalta. Mukaan voi tulla vaikka ei aikoisikaan isoseksi.

ISTOn Starttipäivä la 26.8. klo 10-15 Leirimajalla. Liikunnallinen, säänmukainen vaatetus, uintivarusteet.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.