Perhekerho

 

Perhekerho on tarkoitettu kaikille vauvasta vaariin. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Odotamme sinua ja läheisiä tähän mukavaan ja leikkimieliseen kerhoon. Perhekerhossa leikitään, lauletaan ja touhutaan. Tärkeää on olla yhdessä ja saada näin pieni hengähdystauko arkiseen puurtamiseen. Lopuksi juodaan mehua ja kahvia sekä jutellaan yhdessä. Kerhoon otetaan mielellään innostuneita vapaaehtoisia Maaritille apuohjaajaksi. Ilmoita kiinnostuksestasi vaikka kerhokerralla tai ottamalla yhteyttä alla näkyviä kanavia käyttäen. Perhekerho kokoontuu Punkalaitumen pappilassa joka toinen perjantai klo 9.30-11.00. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Syksyn 2017 kerhokerrat

 

13.10.  Sirkku Pälä tulee vierailulle kerhoon

27.10. 

10.11.  Varhaiskasvatussuunnitelma, mukana Pirkko-Liisa Henttinen

24.11.   Kerhossa mukana Sanna Lähdeniemi

8.12. klo18.00 Lasten kauneimmat joululaulut pappilassa

 

Perhekerho myös iltaisin!

Uutena toimintana seurakunnassamme aloittaa iltaperhekerho, jota kutsutaan PerheHuvikummuksi. Kerran kuussa tiistaisin 4-10 -vuotiaiden Huvikumpukerhot muuttuvat PerheHuvikummuksi, jonne voi tulla koko perheen voimin kerhoilemaan. Kerhossa perheen on mahdolllista puuhata ja olla yhdessä sekä nauttia pientä iltapalaa. Kerhoon ei ole ilmoittautumista.

PerheHuvikumpuillat:

19.9.          17.10.          14.11.

Lastenohjaaja

.

Olen päiväkerhossa lastenohjaajana. Toimin ohjaajana 3-5 vuotiaiden kerhoissa. Lisäksi ohjaan perhekerhoa, joka kokoontuu pappilan päiväkerhotilassa. Päiväkerhoissa on paljon leikkiä, lauluja, yhteinen hartaushetki ja monesti ulkoilemme. Perhekerhossa kokoonnumme yhdessä lasten, vanhempien, perhepäivähoitajien, mummujen ja vaarien kanssa. Siellä on kiva kohdata toisia vanhempia, lapsia ja vaihtaa kuulumisia. Syksystä 2018 alkaen perhekerho kokoontuu pappilassa joka toinen keskiviikko klo 9.15 -10.45. Perhekerhossa on aamupuuroa tarjolla klo 8.45 alkaen. Itse en ole enää kerhoja ohjaamassa syksystä 2018 alkaen. Mikäli sinulla on kysyttävää syksyjen kerhoista voit ottaa yhteyttä Leena Tasaseen puh. 040 8048 816 tai leena.tasanen@evl.fi. Minut tavoittaa puhelimella numerosta 040 8048 817 sekä sähköpostilla maarit.huuskonen@evl.fi. Olet lämpimästi tervetullut näihin tilaisuuksiin! Nähdään kerhoissa!