Varhaisnuoret

Varhaisnuoret ovat 7-14-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Heille tarjotaan seurakunnan toimesta kerhoja, kesäleirejä sekä erilaisia tapahtumia.

Tavoitteena on taata kaikille varhaisnuorille mahdollisuus osallistua kohtuuhintaiseen toimintaan oman seurakunnan alueella sekä samalla tukea vanhempia kasvatustehtävässä. Kristinuskon sanoma on läsnä hartauksien, tarinoiden, laulujen ja muun yhteisen puuhastelun myötä.

Kasvatustyö/Viestintä

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.