Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

To 21.9. klo 14 Omakerho

Pe 22.9. klo 9 Aamulenkki, lähtö srk-talolta.

Su 24.9. klo 18 Iltamessu kirkossa. Messun jälkeen rippikouluinfo kesällä 2018 ripille pääseville nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Ke 27.9. klo 16.30 Tulkin Raamattu ja katekismuskoulu srk-talon kahvihuoneessa.

Ke 27.9. klo 18 Pappilan puikot srk-talolla.

To 28.9. klo 13 Torstaikerho srk-talolla.

Su 1.10. klo 10 Messu kirkossa.

Musiikki:

Pe 22.9. klo 17.30 Käkiryhmä lapsille ja aikuisille. Lauletaan toivelauluja.

Pe 22.9. klo 18.30 Virren veisuu ehtoo srk-talolla. Aiheena vuoden 1938 virsikirja. Pahvimukikahvit.

Lapsi- ja perhetyö:

To 21.9. klo 17-19 PerheArkki -tapahtuma Toimintanurkalla. Mitä iloa ja tukea perheille löytyy Punkalaitumelta? Poikkea vaikka kauppareissun aikana. Pop-up Kahvio.

Pe 29.9. klo 9.30 Avoin päiväkerho Pappilassa.

La 30.9. klo 9-11 Lasten Lauantai Pappilassa. Hetki aikaa itselle tai arjen askareisiin? Tuo lapsesi hoitoon Pappilaan. Ilmoittautuminen 28.9. mennessä kotisivujen kautta. Klo 11 keittolounas (1€ lapsi, 3€ aikuinen+lapsi, 5€ perhe).

Kastettu:

Henna Marjut Mehto

Diakoniatoimiston ajanvaraus tiistaisin klo 9-11/ Diakonissa Jaana Pyykkö puh.040-8048 814.

Otamme vastaan lahjoituksia diakoniatyölle. Tilinumero: FI47 5365 0110 0003 51.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.