Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Ke 22.11. klo 17 Leffailta kirjastolla.

Su 26.11. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Kaukinen, Uusi-Kuitti sekä Pekka Seppälä.

Ti 28.11. klo 15 alkaen Seppeletalkoot Pappilassa.

Ke 29.11. klo 16.30 Tulkin Raamattukoulu srk-talon kahvihuoneessa.

Ke 29.11. klo 18 Pappilan puikot srk-talolla.

Pe 1.12. klo 9 Aamulenkki lähtee srk-talolta.

Su 3.12. klo 10 1. adventin sanajumalanpalvelus kirkossa.

Kaukinen, Rahko, Uusi-Kuitti sekä Kirkkokuoro.

Ma 4.12. klo 17-19 Pappilan avoimet ovet. Lasten taidenäyttely, joululauluja, mehua ja piparia.

Ke 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus kirkossa.

Jumalanpalveluksen jälkeen seppeltenlasku muistomerkeillä ja kirkkokahvit srk-talolla. Rahko, Kaukinen, Uusi-Kuitti.

Ke 6.12. klo 18 Itsenäisyyspäivän soihtukulkue lähtee veteraanikiveltä sankarihaudalle.

Kulkueeseen osallistujia pyydetään saapumaan paikalle klo 17.45.

To 7.12. klo 13 Torstaikerho srk-talolla.

Musiikki:

Pe 24.11. klo 18.30 Virrenveisuuehtoo srk-talolla. Aiheena ilta. Oma iltarukous mukaan.

Su 26.11. klo 18 Yhteislaulua Suomi 100-teemalla srk-talolla.

Juontajana Inka Valtamo, laulua Markku Sarkki, Kravattikvartetti, Veli-Matti Karo sekä Kuusveisaa. Kolehti Halkivahan rukoushuoneyhdistykselle.

Su 3.12. klo 18 Petri Laaksosen Lumivalkeaa -konsertti kirkossa.

Liput 15€ tuntia ennen ovelta ja ennakkoon kirkkoherranvirastosta.

Lapsi- ja perhetyö:

Pe 24.11. klo 9.30 Perhekerho Pappilassa.

Ma 27.11. klo 18 Lauletaan ja leikitään yhdessä Pappilassa.

Tule laulamaan ja leikkimään uusia jouluisia lasten lauluja.

La 2.12. klo 9-11 Lasten lauantai Pappilassa.

Lapsiparkki vauvasta aina 9-vuotiaisiin. Ilmoittautuminen ja lisätietoja kotisivuillamme.

Kuollut:

Heikki Päiviö Elomaa 85 v.

Toivo Johannes Pertunsilta 91 v.

Kirkkoherranvirasto on suljettuna 1.- 6.12.2017. Seuraavan kerran virasto on auki pe 8.12.2017.

Diakoniatoimiston ajanvaraus tiistaisin klo 9-11/ Diakonissa Jaana Pyykkö puh.040-8048 814.

Otamme vastaan lahjoituksia diakoniatyölle. Tilinumero: FI47 5365 0110 0003 51.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.