Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

To 21.12. klo 18 Metsäkirkko Kokkon kodalla. Puuro- ja soppatarjoilu.

Pe 22.12. klo 18 Joulunodotusta Koskioisten kodalla kauneimpien joululaulujen merkeissä.

Pe 22.12. klo 18.30 Virrenveisuuehtoo srk-talolla jouluvirsiä joulutunnelmissa.

Su 24.12. klo 15 Jouluaaton hartaus kirkossa. Rahko, Uusi-Kuitti sekä KuusVeisaa.

Ma 25.12. klo 8 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Rahko, Uusi-Kuitti sekä Kirkkokuoro.

Ti 26.12. klo 18 Iltakirkko kirkossa. Tulkki, Uusi-Kuitti, Hanna-Mari ja Henriikka Varpula.

To 28.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut Haviokoskella.

Su 31.12. klo 10 Messu kirkossa. Kaukinen, Uusi-Kuitti.

Ma 1.1.2018 klo 18 Iltakirkko srk-talolla. Huom. paikka! Kaukinen, Uusi-Kuitti.

La 6.1.2018 klo 12 Kauneimmat joululaulut messu kirkossa. Kaukinen, Uusi-Kuitti ja Kirkkokuoro.

Su 7.1.2018 klo 10 Musiikkijumalanpalvelus srk-talolla. Huom. paikka! Kaukinen, Uusi-Kuitti.

Kuollut:

Aarne Johannes Huuska 90 v.

Antti Ainamo Kaunisto 88 v.

Kirkkoherranvirasto on suljettuna 22.12.2017 - 1.1.2018. Seuraavan kerran virasto on auki ke 3.1.2018.

Diakoniatoimisto on suljettu 22.-29.12.2017.

Diakoniatoimiston ajanvaraus tiistaisin klo 9-11/ Diakonissa Jaana Pyykkö puh.040-8048 814.

Otamme vastaan lahjoituksia diakoniatyölle. Tilinumero: FI47 5365 0110 0003 51.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.