Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkollisissa ilmoitetaan tapahtumat, jumalanpalvelukset sekä erityistilaisuudet. Säännöllisestä viikkotoiminnasta kannattaa lukea sivulta Tule mukaan.

Ke 9.5. klo 18 Näytelmäkerhon esitys Kuusia ja karkkipuita Pappilassa.

Kahviraha näytelmäkerhon hyväksi.

Ke 9.5. klo 18 Lähetysjumppa Pappilan pihamaalla.

Ohjaajana Anni Koskinen. Vapaaehtoinen osallistumismaksu lähetystyön hyväksi.

To 10.5. klo 12 Konfirmaatiomessu kirkossa.

Mukana myös 50 vuotta sitten ripille päässeet, joiden juhla jatkuu Koulutintissä. Rahko, Kaukinen, Uusi-Kuitti, Lähdeniemi.

Su 13.5. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Kaukinen, Uusi-Kuitti.

Ke 16.5. klo 18 Lähetysjumppa Pappilan pihamaalla Mallu Saarisen ohjauksessa.

Vapaaehtoinen jumppamaksu lähetystyön hyväksi.

To 17.5.klo 13 Torstaikerho srk-talolla.

Pe 18.5. klo 9 Aamulenkki lähtee srk-talolta.

Su 20.5. klo 10 Kaatuneiden muistopäivän messu kirkossa. Kaukinen, Rahko, Uusi-Kuitti.

Messun jälkeen kaikille avoin kahvitilaisuus srk-talolla. 60 vuotta sitten ripille päässeiden ruokailu ja tapaaminen Koulutintissä. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon 11.5. mennessä ma, ke, pe klo 9-13 p. 040-8048 819.

Su 20.5. klo 18 Ilon kautta ilta kirkossa.

Erilainen jumalanpalvelus tuttujen virsien, mutta uusien sointuen kera. Kirkkokahvit. Mukana mm. Petri Bondfolk sekä Naisten raamattupiiri.

Musiikki:

Pe 11.5. klo 18.30 Virrenveisuuehtoo kirkossa. Aiheena perhe. Ota mukaan jotain perheeseen liittyvää.

Ke 16.5. klo 18.30 Kirkkokuoron harjoitukset srk-talolla, huom. päivä!

Lapset ja perheet:

Ti 15.5. klo 18-19 Kirkkoseikkailu Kellarista Kellotorniin. Niin isoille kuin pienillekin sopiva kotikirkkoon tutustumisen ilta. Tervetuloa!

Pe 18.5. klo 18  Lasten oma kevätkirmauskirkko. Päiväkerhon kevätjuhla ja kouluun lähtevien siunaus.

Muista: Ke 6.6. Srk-retki Naantaliin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 18.5. mennessä Jaanalle p. 040-8048814.

Kiitos kaikille hautausmaan haravointitalkoisiin osallistuneille!

Diakoniatoimiston ajanvaraus tiistaisin klo 9-11/ Diakonissa Jaana Pyykkö puh.040-8048 814.

Otamme vastaan lahjoituksia diakoniatyölle. Tilinumero: FI47 5365 0110 0003 51.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.