Punkalaitumen seurakunnan hallinnoima Tule kotiin- hanke on EU-rahoitteinen maaseudun kehittämishanke, joka toteutetaan pääosin Punkalaitumen kunnan alueella.

Punkalaitumen seurakunta julistaa haettavaksi

HANKEVETÄJÄN TOIMEN

Hakemukset tehtävään pyydetään lähettämään 15.12.2017 KLO 12.00 mennessä. Toimi täytetään määräaikaisesti ja hanke kestää yhden vuoden. Hankkeelle on mahdollista hakea myös jatkoaikaa.

Hankkeen tavoitteena on saada eläkkeellä olevia Punkalaitumella syntyneitä muuttamaan Punkalaitumen asukkaiksi ja lisäämään mielikuvaa Punkalaitumesta turvallisena, luonnonläheisenä sekä yhteisöllisenä asumisympäristönä. Hankevetäjä vastaa mm. tapahtumien järjestämisestä, tiedottamisesta sosiaalisessa ja perinteisessä mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tehtävänä on myös toimia muuttamisesta kiinnostuneille ja vastikään muuttaneille tukihenkilönä selvittäen muuttamiseen, asumiseen ja Punkalaitumen kyläyhteisöön integroitumiseen liittyviä käytännön asioita.

Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa sekä hyviä yhteistyö-, viestintä- ja organisointitaitoja. Aikaisempi työkokemus hanketyöskentelystä katsotaan eduksi eikä elämänkokemuksesta ole haittaa.

Hakemukset ositteella Punkalaitumen seurakunta, Kostilantie 67, 31900 PUNKALAIDUN.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Manu Löytty, puh. 040 8048 811