7-14 v. tytöt ja pojat

Kouluikäisille lapsille järjestetään kerhotoimintaa niin Pappilassa kuin muuallakin ja osa kerhoista toteutetaan yhteistyönä esimerkiksi paikallisen 4H-yhdistyksen tai kunnan kanssa. Kerhojen lisäksi tarjolla on erilaisia tapahtumia sekä leirejä pitkin vuotta. Myös partio on osa seurakuntamme toimintaa. 

 

Kerhotoiminta 2017-2018

Kerhoihin on mahdollista tulla mukaan kesken kauden. Suurin osa kerhoista on maksuttomia ja kerhot kokoontuvat Pappilassa.

 

36n Nurkka tiistaisiin klo 15-17 Toimintanurkalla torin laidalla

Avointa nuorisotilatoimintaa 3-6 -luokkalaisille tytöille pojille. Nurkalla voit tehdä läksyjä, pelata biljardia tai muita pelejä ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Tarjolla on kävijöille pieni välipala. Valvojina vuorottelevat 4H-yhdistys sekä seurakunta.

 

HuviKumpukerho tiistaisin klo 17-18.30 Pappilassa

Kerho on sisaruskerho 4-10 -vuotiaille lapsille. Kerhon ohjelma rakennetaan niin, että isot ja pienet voivat toimia yhdessä ja silti tekeminen on mielekästä. Kerran kuussa kerho muuttuu iltaperhekerhoksi, jonne koko perhe voi tulla kerhoilemaan. 

 

Näytelmäkerho keskiviikkoisin klo 17-18.30 Pappilassa

Kerhossa tutustutaan ilmaisun erilaisiin keinoihin, tehdään kaikenlaisia harjoituksia ja ryhmän kiinnostuksen mukaan valmistellaan esitys kauden loppuun. Kerho on tarkoitettu yli 7 -vuotiaille tytöille ja pojille. 

Hartaus kerhossa.
Kesäliikuntapäivä Vehkajärvellä.
Kesäliikuntapäivä Vehkajärvellä.
Kasvatustyö/Viestintä
Kostilantie 67
31900 Punkalaidun

Tavoitat minut parhaiten Whatsappissa tai viestillä.

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- (7-14v.), nuoriso- (15-18v.) sekä rippikoulutyöstä ja olen myös partiolippukunta Punkalaitumen Metsänkävijöiden lippukunnanjohtaja. Työhöni kuuluu mm. vierailut kouluilla, kerhojen järjestäminen, isoskoulutus, nuortenillat sekä kesätoiminta.

Varsinaisen työni lisäksi huolehdin seurakuntamme viestinnästä (20% työajasta).

Minut tavoittaa parhaiten viestillä, Whatsappissa tai sähköpostilla. Löydät minut myös Facebookista sekä Instagramista nimellä @pappilansanna.