Kauneimmat joululaulut kirkossa

Punkalaitumen kirkko

Joululaulut raikaa kirkossa - tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan!

Kauneimpia joululauluja lauletaan tänä vuonna 45. kerran. Tuttujen ja rakkaiden laulujen rinnalle on tietysti tullut muutama uusikin, joten tule sinäkin katsomaan mitä rakas lauluvihkonen sisältää tänä jouluna. Laulun ja musiikin lomassa voit antaa apusi kehitysmaiden nuorten hyväksi.

Mukana illassa on kirkkokuoro, kanttorina toimii Anni Uusi-Kuitti ja tilaisuuden juontaa lähetyssihteerimme Leena Nikkanen.
Tilaisuuden jälkeen Punkalaitumen Lions club ja Fiinat tarjoavat glögiä srk - talon pihalla.

Lähetyksen torikahvila

Torikahvilan tuotto ohjataan seurakunnan nimikkolähettien, Juhaninmäen perheen työn tukemiseen Nepalissa. Tule torille mukaan kahville tai kahvinkeittoon, lähetystyö ottaa kaiken avun iloisena vastaan!

Punkalaitumen kirkko

Suvilinnun lauluja ja runoja