Punkalaitumen seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Kirkollisissa ilmoitetaan tapahtumat, jumalanpalvelukset sekä erityistilaisuudet. Säännöllisestä viikkotoiminnasta kannattaa lukea sivulta Tule mukaan.

To 19.7. klo 8 alkaen Lähetyksen torikahvila torilla.

Su 22.7. klo 10 Messu kirkossa. Rahko, Uusi-Kuitti sekä Pekka Seppälä.

Su 22.7. klo 18 Suvilinnun lauluja ja runoja kirkossa.

Ti 24.7. klo 9 Varttuneen väen Leiripäivä Leirimajalla.

Lähtö klo 9.00 srk-talon pihasta ja paluu klo 16.
Retken hinta 5 €. Lisätietoja voi kysyä Jaanalta.

To 26.7. klo 8 alkaen Lähetyksen torikahvila torilla.

Su 29.7. klo 18 Laulullinen iltakirkko Pappilassa. Kaukinen, Lähdeniemi.

To 2.8. klo 17 alkaen Kaikenikäisten Saunailta Leirimajalla.

Tulossa: Su 19.8. patikoidaan jälleen mukavassa seurassa kaunis Vehkajärvi ympäri.

Vehkajärven Vaelluksen lähtö klo 13 Leirimajalta, hinta 5€. Ilmoittautuminen 14.8. mennessä p. 040-8048815. Lisätietoja www.punkalaitumenseurakunta.fi/tapahtumat.

Lomalla:

Juha Härmä 4.7 - 12.8
Manu Löytty 23.7.- 2.8.

Kirkkoherranvirasto avoinna kesäaikaan vain maanantaisin klo 9-13.

Sisällön toimittaminen seurakuntatietoihin

Punkalaitumen seurakunta lähettää tiedot viikkotoiminnasta Alueviestiin sekä Punkalaitumen Sanomiin. Niin kutsutuissa kirkollisissa ilmoitetaan jumalanpalveluksista, tapahtumista ja tilaisuuksista sekä epäsäännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Säännöllisesti kokoontuvista kerhoista ja ryhmistä ilmoitetaan kauden alussa sekä mahdollisten muutosten sattuessa (esim. muuttunut kellonaika tai kokoontumispaikka). Kerhojen ja ryhmien tiedot löytyvät parhaiten täältä kotisivuiltamme.

Kirkollisissa ilmoitetaan oman seurakunnan kastetut lapset, avioliittoonvihityt sekä poisnukkuneet seurakuntamme jäsenet. Aina on mahdollisuus kieltää ilmoittaminen seurakuntatiedoissa.

Järjestän seurakunnallisen tilaisuuden/tapahtuman ja haluan sen kirkollisiin...

Seurakunnan tiedotusvastaava Sanna Lähdeniemi kokoaa kirkolliset tiedot kahden viikon aikavälillä. Seurakuntatietoihin tulevien ilmoitusten tulee olla hänellä perjantaisin kello 10 mennessä. Viikonloppu- sekä maanantaivapaista johtuen aikaraja on ehdoton.

Seurakunnan järjestämät tapahtumat tai yhteistyössä järjestettävät tilaisuudet merkitään aina sähköiseen ajanvarausjärjestelmään, Katrinaan, ja samalla tilaisuudelle luodaan tiedote, johon tulee merkitä kaikki lehteen haluttu tieto. Yhteistyökumppaneita kannustetaan olemaan tiiviissä yhteydessä seurakuntaan, jotta tiedotteessa on oikea informaatio. Parhaiten tämä onnistuu tapahtumaan osallistuvan työntekijän kautta, sillä hän pystyy heti muuttamaan tiedotetta halutunlaiseksi eikä tiedote jää makaamaan esim. sähköpostiin.

Sanomalehtien toimitukset eivät vastaanota tietoja, jotka tulevat muualta kuin seurakunnan tiedotusvastaavalta.